FAQ/AVB regler

Boka eller reservera bord? Du behöver inte boka/reservera bord för det vardagliga mat upplevelse. Det finns alltid gott om plats för spontana besökare. Dock högtider dsv. jul, påsk, m.m kan vara fullt.

Bordsbokning är för dom som är ute efter det lilla extra! Vi dukar fint med duk, servetter, levande ljus och blomma på bordet. Det går bra och beställa vid bordet om ni är 4 personer eller mindre. Fler än 4 personer, ni får gärna beställa maten 4 dagar innan. Menyn/ála carte finns under fliken ”restaurangmeny”.

 

Bordsreservation är för er som är ute efter en bit god mat. Är ni ett sällskap  på  6 personer eller fler och ni vill vara säkra att ni får plats och kan sitta tillsammans, då kan vi reservera ett bord för er och ni beställer som vanligt i kassan.

 

Kort & gott

Du behöver inte boka bord för det vardagliga, utan de gånger du behöver boka bord är när du vill sitta ner med familj och vänner för att fira och äta ifrån en välkomponerad och välsmakande meny.

Vi har möblerat om, tar emot färre bordsbokningar, gör mer bord tillgängliga, serverar bufféer på helgerna och jobbar effektivare för att minska köer och öka kundupplevelsen.

Allt för att vi vill ge er den bästa besöks-, mat- och serviceupplevelsen.

FAQ

Hur funkar det?

1. Måste man boka bord för att äta på Sandsjö Wärdshus?

Enkelt svar är nej. Det är bara komma till Wärdshuset men under vissa tider, och vissa dagar kan det vara en mindre väntetid.  På helger är den mest besökta tiden 13:00 – 15:00 och då behöver man kanske vänta en stund för att få ett bord. Med lite tålamod, går allt att lösa.

* Vill ni fira lite extra och vill duka och äta lite festligt, ska du abslout boka bord.

2. Kan vi beställa maten på plats när vi bokat bord?

Är ni ett mindre sällskap (4 personer) går det abslout bra och beställa på plats. Är ni ett större sällskap än så, vi vill gärna att ni beställer mat i förväg, gärna 4-5 dagar innan och vi är tacksamma att ni håller till max 4-5 olika rätter från á la carte.

3. Hur gör vi med betalning?

 Vi fakturera endast företag och ni privata personer får gärna betala med kort eller kontant. Vi kan splita notan på två eller tre jämna betalningar men tyvär vi kan inte ta betalat på individ nivån från stora sällskap. En person kan betala hela notan och få ett detaljerat kvitto där man kan se vad alla ska betala.  

Julbord

Avbokningsregler

Detta gäller vid bordsbokning för sällskap med 4 personer eller fler. 

Debitering vid avbokning:

  • Tidigare än 14 dagar före ankomst 0 kr.  
  • 6-0 dagar före ankomst debiteras 100% av totalsumman. 
  • Ändring i antal, kan ske fram till 7 dagar före ankomst.

* Avbokning PGA sjukdom.

Vi förstår alla kan bli sjuka och många kan bli drabbade av sjukdom på samma eller dagen innan, men då vi har redan planerat och lagat maten och kanske till o med tackat nej till andra bokning. Vi kan stå för 2 per mindre isf och vill man avboka helt på kort varsel (3-4 dagar innan) finns följande alternativ:

1. Avgift på 50% av de antal bokade. 

2. Flytta bokning till en annan datum.

3. Ta med mat på avhämtning.

Kontakta oss

 

För bordsbokning, ring: 0380-10 000 

Alt. skicka epost till boka@sandsjo.se med följande information:

Namn, antal, önskad tid och ett tel.nr. för att nå er. 

Ni får ett boknings bekräftelse när boknings är klart. 
Vid sällskap mer än 4 personer, ser vi fram emot er matbeställning i förväg, gärna 3-4 dagar innan ankomst.

 

Mer information om bordsbokning

öppettider

TISDAG
11.30 - 16.00

ONSDAG– LÖRDAG
11.30 - 22.00

SÖNDAG
11.30 - 18.00

* med reservation för ändringar

Kontakt

Ni är alltid hjärtligt välkomna att höra av er!

Telefon: 0380-10 000
E-post: info@sandsjo.se

Adress

Sandsjö Wärdshus & konferens AB
Wendela Hebbes väg 2
571 64 Sandsjöfors